nedeľa 1. júna 2014

Moje prvé slová na blogger

http://i1227.photobucket.com/albums/ee425/spnlittlebro/Ash%20folder/Welcome2.gifZačiatky sú vždy ťažké, ale koniec je o to ťažší. Moje meno je Jenny Leichner. Ale za tých 8 rokov čo blogujem som mala viacero prezývok.  Moja posledná bola Jenny Tenshi. Toto meno už bolo na internete mojou súčasťou. Ale prišiel čas kedy som začala byť tak nejako hrdá na to kto som. Preto som sa rozhodla ukázať svoju tvár, meno ale to čo je pod tým už nebudem rozoberať. Potom ale načo mám blog?   
Lebo milujem písanie. Vždy keď prečítam nejaký knihu chcem sa s nov s niekým podeliť, vždy keď ma napadne nejaká debata musím ju rozobrať a keď mám pocit že ľudia o niečom majú chybnú mienku chcem im ju vyvrátiť. Je to moje hobby a pretože to už robím dlho tak fakt že som podľahla bloggeru nič nezmení na tom čo rada robím. Ako vždy aj tento blog bude o všetkom a ničom zároveň lebo rovnako ako existuje veľa chutí čaju existuje aj veľa vecí ktoré ma zaujímajú. Rada čítam knihy, pozerám seriáli, hrám na hudobný nástroj a zaujímam sa aj o kozmetiku ( koniec koncov som kaderníčka). Toto všetko tu nájdete.



Kto je autorka? 
No... Môžete sa pozrieť troška viac doľava a tam máte jasné povedané niečo málo. Ale i tak asi bude  základné info na mieste. Takže... Som čerstvo zmaturované kaderníčka ktorá sa chystá na nadstavbu ako kozmetička. Baví ma to a nepovažujem to remeslo za podradné ani laciné. Je to v mojich očiach umenie na ktorom je stále niečo nové.  
Mám rada hocijakú hudbu ale moje srdcovky sú Beatles, Leds Zappelin, Within Tempatin, Nemesea ale vypľujem si niekedy rada aj Jazz rádio alebo popík v podobe Marron 5 či Adele.
Rovnako je to aj s literatúrou. Fantasy, klasika, ale aj romantika v podaní Nicholasa Sparksa. Podľa nálady nie podľa škatuľky.
Seriáli mám ale už troška viac zaškatuľkované, Milujem BBC a troška hororovo naladené veci. Anime tiež môžem ( keď som bola mladšia som len na ňom fičala no za posledné roky sa aj moja japončina výrazne zhoršila.. Gomenasai)
Tak asi podla toho môžete asi tuśi´t v akom duchu sa bude toto miestečko niesť. 


Niečo k desingu blogu:
Už som vyrástla s obdobia  kedy som desing menila každý týždeň 2x a preto asi ostanem u tohto old school style. I keď ešte stále to nie je na 100% ono a preto sa možno ešte pomenia detaily ale schválne mi dajte vedieť ako na vás pôsobia tieto farby. Chcela som niečo osviežujúca ale nie rušivé a myslím že som to celkom vystihla ale chcem i tak vedieť váš názor. Ešte ale rátajte so zmenou čo sa týka zadnej šablóny za štránkov lebo takto je to pre moje oko také jednoliate.

Čo tu nestrpím:
To čo mám v bežnom živote a to je stres. Spamy nebudú podporované, na ohováranie či škodenie iných blogov si nájdite niekoho iného. Začiatočníkov v blogovom svete nebudem odsudzovať tak kludne píšte čo máte na srdci.  


Na záver by som Vás či už verných ľudí so starého blogu alebo nováčikov privítať v Cup of my life.

                                                                                                                              Vaša Jenny =^.^= 

1 komentár:

  1. Jenny! Je mi ľúto, že to píšm takto, hlavne k prvému oficialnemu článku, no potrebujem aby si šla na mail a čo najskôr mi odpovedala ( je tam preklep do 10:00 ráno). Zachráň ma! Prosím, ber koho chceš, ale buď moje svetlo v temnote :D

    OdpovedaťOdstrániť